giyim kategorsi indirim fırsatı

Giyim kategorisinde %40'a varan indirim fırsatı.

ALIŞVERİŞE BAŞLA
Müşteri Hizmetleri 0850 441 82 07

2024 Sweatshirt ve Hoodie Trendleri

Moda sektörünün nabzını tutan trendler her yıl olduğu gibi bu yıl da kıyafet seçimlerini etkilemeye devam edecek. Son yıllarda sokak giyimine ilginin artıyor olması bu alanda pek çok yeni trendi gündeme getirmekte. Söz konusu olan sweatshirt ve hoodieler olduğunda trendlerin etkisini daha net görüyoruz. 7'den 70'e herkese hitap eden bu üst giyim parçalarında güncel trendler birçok tercihe yön veriyor. Peki 2024 sweatshirt ve hoodie trendlerini merak ediyor musunuz?

Oversize ve Düz Renk Sweatshirtler

Oversize kıyafetler son yıllarda giyim dünyasında oldukça ön planda. Vücudun rahat etmesini sağlayan oversize kesim şekli silüette salaş bir görüntü yaratır. 2024 sweatshirt ve hoodie trendleri bağlamında bu ürünleri daha sık göreceğiz. Bu bağlamda oversize tişört, ceket, kazak, kot pantolon gibi birçok giysi çeşidi son yıllarda moda dünyasında oldukça popüler. Oversize bluz ve gömlek, palto ve kaban gibi giysiler de farklı kombin seçenekleriyle hemen her yaş grubuna hitap ediyor. Bol kesimli bu kıyafetler evde ve sokak giyiminde önemli bir yere sahip.

Bu bakımdan 2024 sweatshirt ve hoodie trendleri kapsamında oversize sweatshirtleri ilk sırada ele alabiliriz. Özellikle düz renk olanları en güzel sweatshirt çeşitleri arasında yer alıyor. Rahat bir giyim tarzı sunan bu ürünler geniş kombin seçenekleriyle dikkat çekiyor. Üstelik ürünlerin kendisi de geniş bir çeşitliliğe sahip. Örneğin örgü detaylı oversize sweatshirtler ve düğmeli sweatshirtler 2024 sweatshirt trendleri bağlamında karşımıza sıkça çıkacak. Sokak stilinizde dönemin ruhunu yakalamak için bu ürünleri değerlendirebilirsiniz.

Rahat Kesimli Hoodieler

Sweatshirt çeşitlerinde olduğu gibi hoodie çeşitlerinde de aslında benzer bir durum söz konusu. Birçok kıyafette olduğu gibi hoodie çeşitlerinde de rahat kesimli ürünler son yıllarda daha ön planda. 2024 sweatshirt ve hoodie trendleri bağlamında da aynı durum geçerli. Kapüşonlu sweatshirt olarak da bilinen hoodieler son yılların en çok tercih edilen üst giyim seçeneklerinden biri. Silüete sportif ve rahat bir görünüm katan bu kıyafetleri 2024 yılında da birçok ortamda görebilirsiniz.

Evde veya sokak giyiminde hoodie çeşitleri hem konforlu hem de dayanıklı bir seçenek sunuyor. 2024 sweatshirt ve hoodie trendleri bağlamında bu yılın aslında rahat kesimli ürünlerin yılı olacağını söyleyebiliriz. İster sade tasarımlar olsun isterse farklı renk kombinleri, kesim şeklinde oversize ön planda olacak. Silüetinize daha genç ve enerjik bir hava katmak için crop kesimli hoodie çeşitlerini değerlendirebilirsiniz. Ön kısmı fermuarlı zip-up hoodieler ise ürünü giyip çıkarmayı kolaylaştırmakta.

Soğuk havalarda iç kısmı yün veya diğer malzemelerle kaplı rahat kesim hoodieler daha iyi bir seçimdir. Ön ve arka baskılı özellikleriyle oversize erkek hoodie çeşitleri şık bir tasarıma sahip. Düşük omuz detayları oversize modellerde konforu artırıyor. Renk tercihlerinde ise mavi, siyah ve beyaz daha ön planda. 2024 sweatshirt ve hoodie trendleri konusunda bunları da akılda tutmanızda yarar var.

Yarı Fermuarlı Sweatshirtler

Fermuarlı kıyafetler diğer giyim ürünlerine oranla önemli bir kolaylığa sahip. 2024 yılında giyim stillerinde konfor ön plana çıkarken yarı fermuarlı sweatshirt çeşitlerine de talebin artacağını söyleyebiliriz. 2024 sweatshirt ve hoodie trendleri bağlamında bunun işaretlerini şimdiden görüyoruz. Ön yarısında fermuarlı modeller hem rahat bir giyim şekli sunuyor. Hem de soğuk havalarda vücut ısısını korumayı sağlıyor. Bu ürünlerde tek renk veya minimal desenleri tercih edebilirsiniz. Bu sayede silüetinizle daha güçlü bir özgüven mesajı verebilirsiniz.

2024 sweatshirt ve hoodie trendleri bağlamında dilerseniz kontrast renklere sahip yarı fermuarlı sweatshirt çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Bu ürünlerin manşet ve bel kısmında kontrast renk detayları farklı bir güzelliğe sahip. Veya yüksek yaka fermuarlı oversize erkek hoodie çeşitleri de bu bağlamda iyi bir seçimdir. Ayrıca şerit detaylı yarı fermuarlı sweatshirt çeşitleri de silüete daha sportif bir nitelik katmakta. Kol ve yan kısımlarında şerit detayları olan sweatshirt modelleri hemen her yaş grubuna daha canlı bir görüntü kazandırıyor.

Yarı fermuarlı sweatshirt çeşitleri arasında kışlık giyim için uygun olanları polar kaplı ürünlerdir. Bu ürünlerin iç kısmının polar malzemeyle kaplı olması soğuk havalarda ekstra sıcaklık sağlayarak kullanım konforunu artırır. 2024 sweatshirt ve hoodie trendleri bağlamında bu tür özellikleri aslında birçok üründe görmek mümkün. Özellikle soğuk kış günleri için sweatshirt satın alma konusunda bu özelliği aklınızda tutmanızda yarar var.

Slogan ve Grafik Baskılı Sweatshirtler

2024 sweatshirt ve hoodie trendleri arasında slogan ve grafik baskılı sweatshirt çeşitleri özel bir öneme sahip. Üzerinde slogan taşıyan sweatshirtler kullanıcının kendisini ifade etmesini sağlar. İster basit slogan baskılı ürünler olsun, isterse eğlenceli sloganlarla siz de çevrenize mesaj verebilirsiniz. 2024 sweatshirt ve hoodie trendleri bağlamında bu ürünler farklı bir alternatif sunuyor.

Bu bağlamda tek kelime veya cümle içeren slogan baskılı üst giyim ürünlerinin son yıllarda daha çok ilgi çektiğini söylemek mümkün. Sloganın etrafında grafik desenler veya sembollerin olması silüete ayrı bir güzellik katıyor. 2024 yılında sweatshirt ve hoodie trendleri bağlamında bu ürünleri sıkça göreceğiz. Üstelik kombinler konusunda da pek çok alternatif mevcut. Sokak stili için sweatshirt çeşitleri hakkında bilmeniz gerekenler konusunda bu tür püf noktalarını ihmal etmemelisiniz.

Slogan baskılı ürünlerin yanı sıra grafik baskılı sweatshirtler de 2024 sweatshirt ve hoodie trendleri arasında yer almakta. Eğer eğlenceli bir giyim stili tercih ediyorsanız karikatür veya çizgi film karakterlerinin esprili sözlerini taşıyan sweatshirt çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Bu tür sweatshirt ve hoodie çeşitleri giyim stiline farklı bir dinamizm katmakta. Silüetinize daha genç ve dinamik bir görünüm kazandırmak için siz de bu baskı özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

Retro ve Vintage Tasarımlar

Hem sweatshirt hem de hoodie çeşitlerinde son yılların en dikkat çeken akımları arasında retro ve vintage tasarımlar da yer almakta. Eski dönemlerin, özellikle 80'ler ve 90'ların temalarını yansıtan bu ürünler silüete nostaljik bir görünüm katmakta. Aslında moda dünyası için retro ve vintage tasarımlar uzun zamandır ilgi odağı. Bu durum son zamanlarda sokak giyimi ve hip hop ile drill giyimde de karşılık buluyor. 2024 sweatshirt ve hoodie trendleri bağlamında bu ürünleri de değerlendirebilirsiniz.

Sokak stilinizde klasik sweatshirt ve hoodie çeşitlerine güzel bir alternatif arıyorsanız aslında retro ve vintage tasarımlar güzel bir seçenek olabilir. Örneğin 70'lerin moda trendlerini yansıtan parlak renkler ve büyük desenler sizi zaman içinde yolculuğa çıkarabilir. Veya dilerseniz neon renkler ile 80'lerin giyim stillerini tarzınıza yansıtabilirsiniz. Bu bağlamda bir diğer seçenek bilgisayar oyunlarından ilham alan vintage stil sweatshirt çeşitleridir. Bu ürünleri de 2024 sweatshirt ve hoodie trendleri arasında görmek mümkün.

Söz konusu olan giyim stilinde retro ve vintage tasarımlar olduğunda ürün çeşitliliği oldukça fazla. Bu kategoride kapüşonlu sweatshirt çeşitleri arasında örneğin retro renk blokları da iyi bir seçimdir. 90'ların stil özelliklerini yansıtan bu ürünlerde farklı renk blokları bir aradadır. Veya dilerseniz pastel renkli çiçek desenleriyle vintage giyim stilini tercih edebilirsiniz. Sportif bir görünüm için retro şerit detayları iyi bir seçimdir. Retro tasarımlar konusunda ayrıca eski film afişleri ve nostaljik baskıları da değerlendirebilirsiniz.

Kırpılmış (Crop) Hoodie

Klasik hoodie tasarımından farklı olarak crop yani kırpılmış hoodie çeşitleri son yılların sokak giyim modası içinde daha fazla yer bulmakta. Bu ürün çeşitlerini giyim stilinize daha genç ve enerjik bir hava katmak için tercih edebilirsiniz. İster basic crop hoodie olsun isterse desenli crop hoodie çeşitleri 2024 sweatshirt ve hoodie trendleri arasında özel bir yere sahip. Temel renklerde veya çeşitli desen ve baskılarda hoodie çeşitlerini birçok alt giyim ürünüyle kombinlemek mümkün.

2024 yılında sokak stiliniz için crop hoodie kombinleri arasında tek renk veya şerit detaylı hoodie çeşitlerini değerlendirebilirsiniz. Bunlardan ilki silüete şık ve minimal bir görünüm katar. Şerit detaylar ise kol kısımlarında daha sportif bir görünüm kazandırır. Bu ürünleri en çok kargo pantolon veya eşofman altı çeşitleri ile kombinleyebilirsiniz. Veya hava şartları uygun ise tayt çeşitleri de bu bağlamda iyi bir seçimdir. Daha sportif ve şık kombinler için jogger pantolon ve spor ayakkabı güzel bir seçenektir. 

Crop hoodie kombinleri 2024 sweatshirt ve hoodie trendleri arasında hem erkek hem de kadın giyiminde sıkça yer bulacak. Bu bağlamda örneğin hoodie ve etek kombini silüete bir taraftan modern bir görünüm katar. Bir taraftan da feminen giyim stilini öne çıkarır. Hava şartları uygunsa hoodie ve şort kombin önerileri de bu bağlamda tercihlerinize yön verebilir. Her iki parçanın da rahatlığı öne çıkarması bu bağlamda iyi bir alternatif olmasını sağlıyor.

Dolgulu Sweatshirt 

Soğuk kış günlerinde vücut ısısını korumak için tasarlanan dolgulu sweatshirt çeşitleri de 2024 sweatshirt ve hoodie trendleri arasında yerini aldı. İçi dolgulu olduğu için bu ürünler kalın bir yapıya sahip. Bu sayede sokak giyiminde sıcak tutan bir üst giyim ürünü olarak öne çıkıyor. Bu ürünlerin bir kısmında polar astar mevcut. Bu astar sayesinde ürünün soğuğa karşı koruyuculuğu yüksek. Yalıtımlı sweatshirt çeşitleri ise özel sentetik malzemelerle kaplı olduğu için daha sıcak tutar. 

Sokak stili için 2024 sweatshirt ve hoodie trendleri arasında kışlık kapüşonlu dolgulu sweatshirt çeşitleri de iyi bir seçim olabilir. Bu tasarımlar sayesinde kış aylarında vücut ısınızı daha etkin şekilde koruyabilirsiniz. Bu bağlamda yumuşak dolgulu sweatshirt çeşitleri daha konforlu bir kullanım deneyimi sağlar. Çift katmanlı sweatshirtleri ise özellikle rüzgarlı havalarda tercih edebilirsiniz. 2024 sweatshirt ve hoodie trendleri arasında bu ürünler de kendi stilinizi yaratmanıza katkı sağlayacaktır. 

Geri Dönüştürülmüş Sweatshirt ve Hoodie 

Son yıllarda giyim dünyasında öne çıkan sweatshirt ve hoodie çeşitleri arasında geri dönüştürülmüş ürünler de özel bir öneme sahip. Özellikle pamuk ve polyester bu bağlamda en uygun materyaller arasında yer almakta. Atık tekstil ürünlerinden geri dönüştürülen pamuk lifleri hem sweatshirt hem de hoodie imalatı sırasında değerlendirilmekte. Ayrıca her çeşit geri dönüştürülmüş plastik şişeden bile hoodie için polyester kumaş elde etmek mümkün. 2024 sweatshirt ve hoodie trendleri bağlamında bu ürünlere de gardırobunuzda yer verebilirsiniz. 

LED Aydınlatmalı Hoodieler 

Hoodie çeşitleri arasında son yıllarda LED aydınlatmalı hoodieler de büyük ilgi görüyor. Bunların bir kısmı LED kapüşonlu hoodie şeklindedir. Bu ürünlerde kapüşon etrafında LED şeritler vardır. Ayrıca cep detaylarında LED ışıklı hoodieler de ilgi görmekte. Bu bağlamda renk değiştiren ve programlanabilir LED'ler de giyim stili konusunda farklı beğenilere hitap ediyor. Eğer gece koşulları için uygun hoodie çeşitleri arıyorsanız 2024 sweatshirt ve hoodie trendleri bağlamında bu ürünleri de değerlendirebilirsiniz. 

11 Oca 09:00

Whatsapp Destek
Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.